صبورا فت

چربی خون به مولکول های لیپیدی موجود در جریان خون گفته می شود که در دو گروه عمده ی کلسترول و تری گلیسرید طبقه بندی می شوند. بدن انسان به دریافت چربی از مواد غذایی نیاز دارد چرا که یک منبع اصلی برای انرژی محسوب می شود. به علاوه چربی به جذب برخی ویتامین ها و مواد معدنی در بدن انسان کمک می کند. همچنین برای ساختن غشا سلولی، غلاف هایی که اعصاب را احاطه می کنند و لخته شدن خون مورد نیاز است. خوردن زیاد غذاهایی که حاوی چربی های اشباع هستند می تواند به بالا بردن سطح کلسترول در خون منجر شود. اضافه ی کلسترول ممکن است در سطح عروق خونی رسوب کند که به آن ها پلاک کلسترول گفته می شود. این پلاک به سخت شدن رگ های بدن و ایجاد آترواسکلروزیس و بیماری های قلبی و سکته منجر می شود. درنتیجه ارزیابی چربی های خون با تشخیص ریسک بیماری های قلبی و همچنین تصمیم گیری در ارتباط با درمان فرد مرتبط است.